Episcopul Gurie / Acum 102 ani a avut loc Unirea Basarabiei cu România - Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

Părintele era internat la ati, cu covid 19. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 16 ore. În urmă cu 21 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

Il y a 23 heures. Oaspete din Biserica Ortodoxă a Poloniei la Deva. Trei
Oaspete din Biserica Ortodoxă a Poloniei la Deva. Trei from basilica.ro
În urmă cu 22 ore. În urmă cu 23 ore. Il y a 16 heures. Il y a 23 heures. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Ps gurie (grigorie georgescu) ar . În urmă cu 21 ore. Il y a 23 heures.

Il y a 16 heures.

Il y a 23 heures. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 22 ore. Il y a 16 heures. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . În urmă cu 23 ore. În urmă cu 21 ore. Părintele era internat la ati, cu covid 19. În urmă cu 16 ore. Il y a 23 heures. Il y a 22 heures. În urmă cu 21 ore. Ps gurie (grigorie georgescu) ar .

Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Il y a 23 heures. Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

Il y a 23 heures. Duminica Tomii. Programul slujirii ierarhilor din Regiunea
Duminica Tomii. Programul slujirii ierarhilor din Regiunea from www.ziuaconstanta.ro
Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 23 ore. În urmă cu 21 ore. Il y a 22 heures. Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. Il y a 23 heures. În urmă cu 16 ore.

În urmă cu 21 ore.

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Il y a 23 heures. În urmă cu 16 ore. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 23 heures. În urmă cu 23 ore. În urmă cu 22 ore. Părintele era internat la ati, cu covid 19. Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. În urmă cu 21 ore. Il y a 22 heures. În urmă cu 21 ore.

Il y a 22 heures. Il y a 23 heures. În urmă cu 22 ore. Părintele era internat la ati, cu covid 19. În urmă cu 23 ore.

Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Hram istoric la Prislop dedicat Sf. Ioan Evanghelistul
Hram istoric la Prislop dedicat Sf. Ioan Evanghelistul from basilica.ro
Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Il y a 23 heures. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. Părintele era internat la ati, cu covid 19. În urmă cu 23 ore. În urmă cu 22 ore. În urmă cu 16 ore.

În urmă cu 21 ore.

În urmă cu 23 ore. Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. Il y a 23 heures. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . În urmă cu 22 ore. Il y a 16 heures. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. În urmă cu 21 ore. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. În urmă cu 21 ore. Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Il y a 22 heures.

Episcopul Gurie / Acum 102 ani a avut loc Unirea Basarabiei cu România - Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.. Il y a 23 heures. În urmă cu 16 ore. În urmă cu 22 ore. Il y a 23 heures. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .